RRËNJË!T të Parë të Ushqyer 125ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £4.00


RRËNJË!T të Parë të Ushqyer është formuluar posaçërisht për të dhënë fidanë më të mirë të fillojë në jetë. Ajo përmban çdo gjë e nevojshme për të shëndetshme në rritje gjatë përhapjes fazë. RRËNJË!T të Parë të Ushqyer promovon shpejtë dhe të shëndetshme rrënjë të zhvillimit dhe është provuar për të reduktuar standard rooting herë. Ajo rrit rezistencën ndaj infeksionit dhe sëmundjeve dhe rrit mundësinë tuaj për sukses në këtë vështira dhe vendimtare fazë. Ky produkt vjen me një libër se si të rriten nga fara ose të prera.