RROT! T Kit për përhapje

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


Kompleti vjen i kompletuar me një përhapës të tabakës së farave me cilësi të lartë dhe një tabelë prej 24 qelizash të mbushur me ROOT! T Sponges natyrale të rrënjosjes që ofrojnë rrënjëzimin më të fundit dhe më të shpejtë në dispozicion sot. Ajo gjithashtu vjen me një skalpë sterile dhe thasë të ROOT! T Relling Gel and ROOT! T First Feed si dhe një udhëzues 'Si të Si' për mënyrën se si të rriteni nga prerjet ose farat.