Shtëpia & Kopsht - Rrënjët Excelurator

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £42.00


RRËNJËT EXCELURATOR Rrënjët Excelurator Është më e mira dhe më të fuqishme rrënjë stimulator në dispozicion në faqen e sotme të tregut, dhe Shtëpisë & Kopshte top show-copë në fushën e ushqyesve.
Kjo rrënjë të fuqishme stimulator siguron eksplozive në rritjen e rrënjëve dhe rids impianti i kafe rrënjë, rrënja sëmundje dhe myk.
Rrënjët Excelurator është një duhet të ketë për çdo suksesshëm vere.

INFORMACIONIN e PRODUKTIT
H&G Rrënjët Excelurator krijon një film rreth rrënjëve, e cila funksionon si një lloj i membranës. Ajo mban të dëmshme sëmundja e mikrobeve jashtë, por lejon thithjen e ushqyesve.
Rrënjët Excelurator jo vetëm që krijojnë një film rreth rrënjët, por edhe izolon sëmundje germs për të shmangur riprodhimit.