Sensi Cal Mag Xtra

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra është një shtesë e re dhe e përmirësuar që zëvendëson tani klasikin Sensi Cal Mag, pasi ai jo vetëm që përmban nivele të llogaritura të Kalciumit (Ca) dhe Magnezit (Mg), por gjithashtu përmban sasi të sakta të Hekurit (Fe) dhe 20 aminoacide të formës L, që shumë prej shtesave të tjera në dispozicion të Cal-Mag mungojnë.

Nëse nuk përdorni burimet bazë të ushqyesve të përparuar, të cilët kanë nivelet e sakta të Kalciumit (Ca), Magnezit (Mg) dhe Hekurit (Fe), bimët tuaja mund të vuajnë nga mangësi dhe të mos arrijnë nivelin e tyre optimale të shëndetit dhe të rendimentit.

Përdorimi i Sensi Cal-Mag Xtra do t'i tejkalojë këto çështje, do të ndihmojë bimën tuaj me marrjen e ushqimit dhe do të promovojë rritje të fuqishme, fruta të shëndetshme dhe korrje të mahnitshme.

Përdorimi tipik:

Hydroponics: 2ml për litër për të korrigjuar mangësitë, përsërite pas 1 javë, nëse është e nevojshme.

Spray me gjethe: 2ml për litër, përsërisni pas 1 jave, nëse është e nevojshme.

Programi i rregullt i ushqyerjes: 2ml për litër, përsërisni pas 1 jave, nëse është e nevojshme.