Sensi Rritet A & B 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £24.00


Korrjet e rënda kanë nevojë për mbështetjen e rrjedhjeve të forta. Ashtu siç kërkojmë kalcium për kocka të forta, të shëndetshme, bimët kanë nevojë për kalcium për arsye të ngjashme. Kur të deficiohet, nuk mund të rregullohet, kështu që mos i lër bimët të mungojnë. Hidrocentralet në rritje të shpejtë nën dritat e intensitetit të lartë kanë kërkesa të mëdha kalciumi – ndonjëherë edhe një program fertilizues me cilësi të lartë nuk mund të sigurojë gjithshka që u duhet. Sigurojeni rritjen optimale me Rritjen E Sensit Të Kalit. Rritja e sensit Të Kal është veçanërisht e synuar ndaj rritjes vegjetative faza dhe ofron tre tipe kalciumi që i bëjnë bimët të rriten më shpejt dhe të shkarkuara, kështu që janë gati të të japin korrje të mrekullueshme; rritje më të shpejtë Të Ushqimeve Dhe rritje të fortë vegjetative.

Përdorur gjatë:

Rritje E plotë

Lëndët Ushqyese Të përparuara Ndjejnë Rritje-Pjesë A & B-1L e secilit
pH perfekte - nuk kërkohet rregullim manual pH
Rrit bimët më të forta dhe më të shëndetshme me korrje më të mëdha
Përfshin sërfaktin, acidin fulvik, acidin humik & amino acide
Përdor 4ml për litër gjatë fazës së rritjes