Lightite e bardhë e argjendtë 1m

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £3.00


Përhapni furnizimin me dritë të kopshteve tuaj
Më mirë të gjithë rritjen e bimëve të rrumbullakëta
Rendimenti rritet. Reflektimi termik
Ulja e kostove të energjisë
Ndihmon për të ndaluar rritjen e mykut dhe algave
Stimulon rritjen e fuqishme
Incshtë jashtëzakonisht e fortë për të parandaluar marramendjen
Lehtë për tu trajtuar dhe e shkëlqyeshme për të punuar me të
Larë dhe e sigurt për t'u përdorur 5% zgjidhje zbardhues
Prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar material për klasën e ushqimit

* Ju lutemi vini re, nëse e porosisni këtë çarçafë me njehsor, kjo do të prishet rrotullimi kryesor dhe do të paloset lirshëm në paketimin tonë *