Reflektues I Ftohjes Së Ajrit Maksibright Goldstar

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £70.00


Reflektues I Ftohjes Së Ajrit Maksibright Goldstar 

Në dispozicion në 5 "125mm, 6" 150mm dhe 8 " 200mm

Reflektuesi i 'yllit të artë 'maksibright' është ndoshta vlera jonë më e mirë kundër reflektimit të cilësisë. Për 150-1000 Hps apo Llampat E Fshehura Mh, ajo punon me të gjitha balastet që ju një lidhje e jashtme iec. (99% e të gjithëve)
Një reflektues I Madh i rrezes Së Mesme me një çmim të madh ndaj cilësisë, një reflektues i ri i ndjenjës së fortë me një mburojë prej qelqi që e lejon reflektuesin të ftohet nga ajri. Nëse ju e dini për maxibright atëherë ju e dini se prodhimet janë cilësore dhe të besueshme.

Kyçi Reflektues i Yllit të Artë maksibright
200mm, 150mm & 125mm madhësia e opsioneve
Brendësi shumë reflektuese alumini
Një llambë e fortë qelqi e mbuluar me dritë.
Gjerë & uniform drit output
5 milion x 1.5 mm kabllor energjie
V-grepa për varje të lehtë
Hermetike për ftohjen e efektshme të ajrit
E përshtatshme për 150 deri NË 1000 llamba TË FSHEHURA.
Hyrje e lehtë me mentesha mbuluese dhe klipe kujdesjeje
Punon natriumi i presionit të lartë ose llampat e halideve metalike

Reflektori i Ftohjes së Goldstar maksibright Reflektor 125mm 5" - 550mx x 450mm x 250mm
Reflektori i Ftohjes së Artë maksibright Goldstar Reflektor 150mm 6" - 670mx x 550mm x 250mm​​​​​​​
Maksibright Goldstar Reflektori 200mm 8 " 680mx x 570 mm x 250mm