Fuqia e gjelbër diellore Buda Tree

  • Shitjes
  • £15.00
  • të Rregullt çmimi i £15.00


Siliconi është elementi i dytë më i zakonshëm që gjendet në koren e tokës, dhe shtimi i tij në regjimin tuaj është një zemërmirës për shumë kultivues.

Ndërsa markat e tjera të silicës pa dyshim do të përmirësojnë cilësinë dhe shëndetin e përgjithshëm të bimës tuaj, marrja e tyre nga uzina është e kufizuar në një shkallë, dhe kjo është ajo ku Solar Green Power shkëlqen kundër konkurrencës së saj. Ky produkt është acidi silik i pastër, i cili është forma më e thjeshtë dhe më e tretshme e silicës. Në natyrë, bimët marrin acid silicik nga toka ku ndodh natyrshëm, kështu që shtimi i energjisë diellore të gjelbër në rritjen tuaj ju afron më shumë me atë koncept.

Ky produkt është një risi e re në fushën e plotësimit të silikonit, një që është zbuluar së fundmi nga biokimistët në BuddhasTree. Zgjidhni versionin më bio të disponueshëm të silicave për bimë më të forta, të formuara më mirë dhe me prodhim më të lartë.