Diametri 100 cm pasqyrues i madh argjendi i King King Sun

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £65.00


Diametri 100Cm i SunKing Parabolik - Reflektori Argjendi

SunKing Parabolic ka një përhapje tepër të lehta të dritës dhe një model që prodhon nivele të ulëta të nxehtësisë direkt nën llambë, që do të thotë se mund të ulet më tej sesa është shpesh e mundur kur përdorni reflektorë konvencionale pa djegur majat e bimëve.
Përhapje e shkëlqyer, e njëtrajtshme e dritës
Ndërtuar nga komponentët e klasës premium
Eliminon pikat e nxehta
Pajisur me plumb IEC për lidhje të thjeshtë me çakëll
Pjesë e sipërme e ventiluar për të zvogëluar ndërtimin e nxehtësisë
Mund të mbahet më afër majës së tendës sesa reflektuesit standardë
Përfundim shumë reflektues me ton
Mund të përdoret si me llamba CFL ashtu edhe me LIDH
Diametër i madh, 100cm për mbulim të shkëlqyeshëm