TORNADO 250 mm 2500m3 TWIN INLET Tifoz kuti druri akustik

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £295.00


Tifoz kuti akustike me fuqi të lartë 250 mm 10 inç që lëviz 2500m3 ajër. Ky tifoz është një nga tifozët më të qetë me energji të lartë në treg. Ky është versioni me hyrje binjake me hyrje 2 x 250 mm dhe prizë 1 x 250 mm.