Prerëse Twister T4

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £7,500.00


Zvogëlimi i thithjeve. Por nuk ka pse. New Twister T4 përdor teknologji të përparuar të zvogëlimit për të bërë punën për ju. Kjo e bën jetën tuaj më të lehtë. Twister T4 vjen në dy variante: të lagura ose të thata. Me teknologjinë e re të DRY Soft Tumble të Twister, ju mund të shkurtoni një gamë të gjerë të përmbajtjes së lagështirës, nga 11% në hidratim të plotë, me një shkëmbim të thjeshtë të tufës. Zgjidhni makinën që plotëson më së miri nevojat tuaja për zvogëlim.SoftTumble ™ Teknologji - Diametri i vogël i gypave të kombinuar me sipërfaqe jo të ngjitur të çelikut të pandryshkshëm siguron që lulet të kenë ndikim minimal përmes më pak zvarritje në mur dhe distancës më të shkurtër të shtrëngimit.


Prerje me prekje të ulët - Lule që i nënshtrohen niveleve të ulëta të trajtimit të njeriut.

E lehtë dhe e lëvizshme - motra juaj e vogël mund ta transportojë atë dhe bagazhi juaj do ta transportojë atë.

E Zgjerueshme - Lidhni dy, tre ose edhe katër T4 së bashku për fitime nga mendja në performancë.

Nuk ka nevojë për konfigurim ose mjete - Thjesht futeni në një prizë 110V dhe luani.

Shërbimi i Klientit pa dhimbje - Ju keni një problem, ju na telefononi dhe ne e bëjmë atë të drejtë. Periudhë.

Twister Track Record - Kur blini një Twister, jeni duke investuar në një markë me një dekadë kërkimesh dhe zhvillimesh pas saj. Ju jeni duke blerë sistemin e zvogëlimit më të përparuar dhe pa mirëmbajtje në planet.

specifikimet
Trimmer-
Tensioni i hyrjes: 115V
Vizatimi aktual: 2A
Motor blade: 200W / 0.25HP
Motori i rrëmujës: 6W / 1 / 125HP
Lartësia e prerë: 0,040 ″ / 1/25 / 1mm
Pesha: 56 bs / 25.4kg
Pesha e Transportit (mbledhës i plotë i gjetheve): 120 bs / 54.4kg
Gjatësia: 25in / 63.5cm
Gjerësia: 15in / 38.1cm
Lartësia: 16.5in / 42cm
Shkarkimi: 5in / 127 mm


Mbledhësi i gjetheve-
Tensioni i hyrjes: 115V
Motor: 1HP
Amps (drejtues): 10A
Amps (fillimi): 53A
Shpejtësia e motorit: 3450RPM
Kapaciteti i rrjedhës së ajrit: 1190 CFM
Presioni statik: 6.45in e H20
Shtytësi: 10 ″ / 25.4cm
Hyrja: 5 1/2 ″ / 139.7 mm
Lartësia: 19in / 48.3cm
Pesha: 58 bs / 26.3kg
Kërkohet ndërprerja e qarkut: 15A / 120V
Lidhës (prizë): 15A 120V (NEMA 5-15)
Vlerësimi i Tingullit: 77 db
Përzier: Po
Mirëmbajtja: Pastroni shpesh strehimin e shtytësve. Pastroni qese filtri.