Ultra Detyrë e Rëndë Neto - Tenxhere 80mm

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £1.00


varg Jonë e Ultra Detyrë e Rëndë Neto Enë të shfaqë një më të rënda të matur dhe më e dendur plastike tyl që është më rezistente ndaj plasaritje. Ideal për përdorim në sistemet Aeroponic si ata ofrojnë bimët e shkëlqyer të frymëmarrjes dhe mundësive të barabarta.