VitaLink Hydro MAX Bloom A & B Ujë i Ujit të Ujit

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


VitaLink Hydro MAX Bloom ka një reputacion të fortë me kultivuesit për promovimin e bimëve dhe rendimentit të shëndetshëm. Shtë i përshtatshëm për t’u përdorur me guralecë balte, perlit, lesh guri dhe mund të përdoret me recirkulim dhe i drejtuar për të harxhuar sisteme hidroponike. Ndihmon për shëndetin dhe zhvillimin më të mirë të përgjithshëm të bimëve, produktet VitaLink Hydro MAX janë lëndë ushqyese dypjesëshe (A + B) që përmbajnë lëndë ushqyese thelbësore të bimëve, si dhe EDDHA të shtuar (rrit disponueshmërinë e hekurit) dhe acidin qetësues (ndihmon marrjen e lëndëve ushqyese). Hydro MAX është formuluar si për fazat e rritjes ashtu edhe për lulëzimin e ciklit të jetës së bimëve.

Ujë i fortë me lule hidro MAX

Ushqim i plotë me dy pjesë i bimëve i dizajnuar për lulëzimin optimal në sistemet hidroponike.
Duhet të përdoret nga java e lulëzimit 2 deri në javën e lulëzimit 8.
Formuluar për vendet e ujit të vështirë.
Në dispozicion në shishe 1L, 5L dhe 10L.
Dozimi: 3-4ml / L.