Wilma V2 Large 4 x 18L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £95.00


Sistemet Wilma janë të krahasueshme me të pasurit një asistent personal për kopshtarinë tuaj. Ato ndërthurin thjeshtësinë e kopshtarisë në tenxhere me përfitimet e kursimit të përpjekjeve për të pasur një sistem të ushqyerit automatik të bazuar në timer.

Ju mund të përdorni çdo medium në rritje me sistemin Wilma, pavarësisht nëse jeni adhurues i tokës, guralecave të argjilës, leshit të gurtë, kokosit, apo ndonjë medium tjetër për atë çështje. Ne rekomandojmë përdorimin e guralecave të argjilës pasi kjo siguron shumë ajrim në zonën rrënjësore dhe gjithashtu i bën sistemet më të thjeshta për tu vendosur dhe menaxhuar.

Sistemet Wilma bazohen në hidroponikë të ri-qarkullimit dhe përdorin një sistem të thjeshtë pikëzues për të lejuar ushqyerjen e planifikuar të bazuar në kohën e duhur. Një kohëmatës nuk është i përfshirë në komplet, por ne kemi në dispozicion një kohëmatës të lirë (shiko FAQs më poshtë) i cili do t'ju lejojë të caktoni oraret tuaj të të ushqyerit.

Sistemet Wilma janë të shkëlqyera për automatizimin e procesit të ujitjes së bimëve çdo ditë dhe ato janë gjithashtu të përsosura për të bërë kalimin nga toka në kopshtarinë hidroponike. Vlen të përmendet se një nga përfitimet kryesore të kalimit nga lotimi i duarve në lotim automatik është avantazhet e rritjes.

Ushqimi i bimëve pak dhe shpesh është treguar shumë më efektiv në rritjen e bimëve të mëdha dhe me prodhimtari të lartë, krahasuar me lotimin e duarve një herë në ditë. Sistemi i pikave të motit me bazë timer gjithashtu zvogëlon në mënyrë dramatike rrezikun e tejmbushjes / mbingarkesës që shoqërohet me bimët për lotim të duarve.
Këto sisteme të mëdha Wilma kanë një vëllim rezervuari prej 50 litrash dhe tabaka mat 75cm x 75cm x 20cm. Ekzistojnë tre sisteme, një me tenxhere prej 6 litrash, një me tenxhere me 11 litra, dhe një me tenxhere me 18 litra. Tabaka është një madhësi standarde, kështu që ju mund të shkëmbeni midis këtyre madhësive të tenxhere pa mundim pa pasur nevojë të blini një sistem tjetër.

Ekzistojnë gjithashtu madhësi të tjera të sistemit Wilma në dispozicion, nga të vogla deri në XXL për t'iu përshtatur një mori të tërë ambientesh në rritje, kështu që shikoni madhësitë e tjera nëse ky sistem i madh nuk përputhet me nevojat tuaja.

Karakteristikat kryesore të sistemit të madh Wilma përfshijnë:

Ideale për t’u përdorur në 1.2mx 1.2m rriten tenda / ambiente
Përmbytje dhe shigjeta shigjetash që i përshtaten të gjitha nevojave në rritje
Gjithanshëm dhe mund të përdoret me pothuajse të gjitha mediat në rritje
Kombinon thjeshtësinë e tenxhereve me përfitimet e ushqimit të automatizuar
Madhësitë e këmbyeshme të tenxhere për rimbushje të lehtë
Sistemet Wilma janë një produkt i shkëlqyeshëm që lidhin vërtet hendekun midis lotimit të duarve në tokë dhe ushqyerjes së automatizuar të lidhur me hidroponikën. Ato janë perfekte për ata që kërkojnë të kalojnë nga toka në hidro dhe sistemi i pikësimit me bazë timer siguron që ju të mund të ushqeni bimët tuaja rregullisht edhe kur mungoni. Ata padyshim që ia vlen të provohen me guralecë balte dhe rezultatet priren të jenë më të mira sesa lotimi i duarve në tokë.