Wilma V2 E vogla 4 x 6L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £70.00


Sistemet Wilma kombinojnë thjeshtësinë e kopshtarisë në tenxhere me avantazhet e ushqimit të automatizuar me kohë. Këto sisteme të zgjuar sigurojnë që ju mund të rriteni bimë të shkëlqyera me bujë minimale.

Tenxheret Wilma janë në thelb një sistem hidroponik i rishikuar por ato janë në gjendje të përdoren me një larmi të mediave në rritje; përfshirë tokën, guralecat balte, kokosit dhe leshin e shkëmbinjve. Sidoqoftë, ne gjithmonë rekomandojmë përdorimin e Sistemeve Wilma me guralecë balte pasi kjo do të sigurojë ajrim shtesë në zonën rrënjësore për rritjen e rritur dhe thjeshton vendosjen dhe përdorimin e këtyre sistemeve.

Këto sisteme janë stone guru hapësirës ’ideal nga kopshtaria e tokës me ujë deri në kopshtarinë e automatizuar duke përdorur metoda aktive të rritjes hidroponike. Kur përdorni një kohëmatës me këto sisteme (pa përfshirë) ju keni lirinë e përcaktimit të orareve të të ushqyerit gjë që zvogëlon kërkesat për mirëmbajtje të kujdesit për bimët tuaja.

Ekzistojnë gjithashtu shumë përparësi për të përdorur një kohëmatës për pak, por shpesh duke ushqyer ujitje me dorë një herë në ditë. Një orar ‘pak, por shpesh’ siguron që bimët tuaja të kenë një furnizim të vazhdueshëm me ujë dhe lëndë ushqyese që u duhen, pa rrezikuar nga mbingarkesa / tej-ushqimi.

Këto sisteme të vogla Wilma kanë një vëllim rezervuari prej 30 litrash dhe tabaka mat 60 cm x 60cm x 20cm. Të dyja janë katër sisteme tenxhere të disponueshme me tenxhere me 6 litra ose 11 litra tenxhere. Këto tenxhere janë plotësisht të këmbyeshme pasi tabaka është një madhësi standarde kështu që ju mund të ripunoni pa sherr pa pasur nevojë të blini një sistem tjetër.

Nëse dëshironi një sistem më të madh, atëherë ne gjithashtu kemi në dispozicion sisteme të mesme, të mëdha dhe XL Wilma.

Kompleti i plotë Wilma përmban një rezervuar, tabaka, tenxhere, pompë, sistemin e dërgimit, pikat e përmbytjes, pikat e shigjetave dhe udhëzimet e plota për tu vendosur.

Karakteristikat kryesore të sistemit të vogël Wilma përfshijnë:

Ideale për përdorim në tenda / ambiente të rritura 1m x 1m
Përmbytje dhe shigjeta shigjetash që i përshtaten të gjitha nevojave në rritje
Gjithanshëm dhe mund të përdoret me pothuajse të gjitha mediat në rritje
Përfitimet e ushqyerjes së automatizuar të kombinuara me thjeshtësinë e rritjes në tenxhere
Madhësitë e këmbyeshme të tenxhere për rimbushje të lehtë
Sistemet Wilma janë gur i përsosur hapi nga toka në hidro dhe i shkëlqyeshëm për zvogëlimin e barrës / mirëmbajtjes së ujitjes me duar të bimëve tuaja çdo ditë. Sistemi i kohëmatësit lejon që bimët të ushqehen pak dhe shpesh që tregohet se është një mënyrë efektive për të rritur rritjen dhe për të rritur rendimentin e përgjithshëm. Ne ju rekomandojmë të përdorni Sistemet Wilma me guralecë balte për lehtësinë e përdorimit dhe rezultateve më të mira.