Wilma V2 Wide 10 x 6L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £110.00


Komplet Wilma Wide 10 tenxhere Drip Feed

Sistemi në rritje i Wilma ka qenë një sukses i larguar që nga fillimi i tij në Holland. Tani i disponueshëm në Mbretërinë e Bashkuar, ky sistem jashtëzakonisht i gjithanshëm mund të përdoret në shumë kombinime të ndryshme me çdo medium në rritje.

i kompletuar me pompë, rezervuar, enë dhe pajisje, pjesë e shkëlqyeshme kit që prodhon rezultate të shkëlqyera, një nga të preferuarat tona

Sistemet Wilma janë sisteme aktive të rritjes hidroponike që ofrojnë saktësinë e ushqyerjes hidroponike të kombinuar me fleksibilitetin e rritjes në tenxhere. 10 tenxhere Wilma është më e vogla në sistemet tona më të shitura Wilma. Ne besojmë se me këtë shtesë në gamën që ne kemi produktet për t'u përshtatur të gjithë klientëve tuaj zonat në rritje.


• Kullimi i shkëlqyeshëm çfarëdo mediumi që përdoret
• Akses i madh pompash për mirëmbajtjen dhe monitorimin e tretësirës ushqyese
• Tenxheret vendosen lehtësisht dhe hiqen sipas nevojës pa ndërprerë rrjedhën e lëndëve ushqyese ose enë të tjera
• Tenxhere me cilësi të lartë janë me madhësi ideale dhe të ripërdorshme
• Sistemi i vetë-përmbajtur zvogëlon shumë mundësinë e rrjedhjes
• Zgjedhje masive e mediave në rritje
• Jepet një fletë udhëzuese e vetme me cilësi të lartë, me cilësi të lartë

Size:
120 x 60 x 20

Vëllimi i rezervuarit:
85 litra

Përfshinë 10 tenxhere Atami 6L