Wilma V2 e gjerë e gjerë 8 x 11L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £160.00


Komplet për furnizimin me pika të Wilma 8 - Wide Large 8

Sistemi në rritje i Wilma ka qenë një sukses i larguar që nga fillimi i tij në Holland. Tani i disponueshëm në Mbretërinë e Bashkuar, ky sistem jashtëzakonisht i gjithanshëm mund të përdoret në shumë kombinime të ndryshme me çdo medium në rritje.

komplet me pompë, rezervuar, tenxhere dhe pajisje, pjesë e shkëlqyeshme e kompletit që prodhon rezultate të shkëlqyera.

Sistemet Wilma janë sisteme aktive të rritjes hidroponike që ofrojnë saktësinë e ushqyerjes hidroponike të kombinuar me fleksibilitetin e rritjes në tenxhere. Wilma me 8 tenxhere është një sistem më i shitur Wilma. Ne besojmë se me këtë shtesë në gamën që ne kemi produktet për t'u përshtatur të gjithë klientëve tuaj zonat në rritje.

• Kullimi i shkëlqyeshëm çfarëdo mediumi që përdoret
• Akses i madh pompash për mirëmbajtjen dhe monitorimin e tretësirës ushqyese
• Tenxheret vendosen lehtësisht dhe hiqen sipas nevojës pa ndërprerë rrjedhën e lëndëve ushqyese ose enë të tjera
• Tenxhere me cilësi të lartë janë me madhësi ideale dhe të ripërdorshme
• Sistemi i vetë-përmbajtur zvogëlon shumë mundësinë e rrjedhjes
• Zgjedhje masive e mediave në rritje
• Jepet një fletë udhëzuese e vetme me cilësi të lartë, me cilësi të lartë

Size:
170 x 75 x 20

Pajisur me 8 tenxhere Atami 11L