Uilma V2 I Gjerë XL 8 x 25L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £190.00


Uilma 8 Pikë Ushqimi xl I Gjerë​

Sistemi Në rritje I Vilmës ka qenë një sukses i arratisur që nga nisja e tij në Hollandë. Tani në dispozicion në MB, ky sistem jashtëzakonisht i zhdërvjelltë mund të përdoret në shumë kombinime të ndryshme me çdo mesatare në rritje.

kompletuar me pompë, tenxhere, enë dhe përshtatje, pjesë e shkëlqyer e kit që prodhon rezultate të mëdha, një nga të preferuarat tona

Sistemet e vilmës janë sistemet aktive në rritje hidroponike që ofrojnë saktësinë e ushqimit hidroponik të kombinuar me fleksibilitetin e rritjes së tenxhereve. 8 pot Vilma është më e shitura e sistemeve Të Vilmës. Ne besojmë me këtë shtesë deri në varg ne kemi produktet për të përshtatur të gjithë klientët tuaj në rritje zona.

# Shkëlqyeshëm kullim çfarëdo mediumi përdoret •
* Big pompe qasje për mirëmbajtje dhe monitorimin e zgjidhjes ushqyese
Vazot janë të vendosura lehtësisht dhe hiqen si të nevojshme pa ndërprerë rrjedhjen ushqyese apo tenxhere të tjera
Vazot me cilësi të lartë janë masa ideale dhe e ripërdorshme
* Vetëpërmbajtje shumë redukton shansin e rrjedhjes
# Zgjedhje masive e rritjes së mediave
Sigurohet fleta e instruksioneve me cilësi të lartë

Madhësia:
190 x 90 x 20

Furnizuar me 8 tenxhere Atami 25L