X-Stream Aeroponic Propagator 120 Site

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £160.00


Dimensionet: L119cm x W67cm x H46cm

Mjedisi unik në një përhapës aeroponik X-Stream rezulton në një zhvillim të jashtëzakonshëm të rrënjëve dhe bimëve që janë gati për transplantim të mëdhenj se kurrë. Prerjet janë gati për transplant në vetëm 10-14 ditë!


Kompleti për përhapjen e x-stream t5 vjen me dritat 2 x T5 Nano të teknologjisë fluturuese të cilat janë të dizajnuara në mënyrë perfekte për tu ulur mjeshtërisht dhe për të dhënë sasinë e përsosur të dritës për fidanët dhe prerjet e reja, për tu siguruar që ju nuk e keni në fuqi ato ose i stresoni ato me fuqi të lartë dritat në këtë fazë në jetën e bimëve.

Gama e X-rrjedhës së përhapësve aeroponikë i japin rritësit rrugën më të shpejtë për transplantime të shëndetshme. Farërat ose prerjet mund të vendosen në çdo medium në rritje ose kultivuesi mund të zgjedhë të përdorë enët e rrjetës dhe kollonat e klonit të furnizuar duke hequr kështu nevojën për një medium në rritje. Bimët pastaj mund të transplantohen në çdo sistem të mesëm ose hidrocentral. Rritja e shpejtë dhe e fortë e rrënjës që ndodh ka bërë që propaganduesit aeroponikë të jenë të preferuar me klientët tanë.

Një përhapës aeroponik është një mjedis i papërballueshëm për zhvillimin e rrënjëve që rezulton më i shpejtë dhe më i fortë i rritjes së rrënjës, kështu që bimët tuaja janë gati për transplantim më shpejt se kurrë. Everydo përhapës aeroponik me rreze X vjen me një nga kapakët tanë të rrymës X, të cilat kanë burime të mëdha fluturash për kontroll më të madh mbi lagështinë dhe temperaturën.

Si punon?

Farat ose prerjet vendosen në enë rrjetë në përhapës, tenxheret janë pezulluar në ajër dhe një mjegull e imët e ujit dhe lëndëve ushqyese spërkatet vazhdimisht rreth bazës së bimëve. Kjo ngatërrim stimulon rritjen e shpejtë pasi rrënjët inkurajohen të rriten për të hyrë në ujë dhe lëndë ushqyese. Bimët kanë qasje të shkëlqyeshme në oksigjen dhe kapaku krijon vetëm sasinë e duhur të ngrohtësisë dhe lagështisë. Bimët janë zakonisht të gatshëm për transplantim pas vetëm 7-10 ditësh.

Në dispozicion në 12 site, 20 site 40 site dhe 120 site.